Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Coś na wesoło dowcipy żarty i zabawne sytuacje.
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 12
TEMAT: Coś na wesoło dowcipy żarty i zabawne sytuacje.
Darek
Gold Boarder
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
O:Coś na wesoło dowcipy żarty i zabawne sytuacje. 1 Miesiąc, 1 Tydzień temu Oklaski: 5
kolega Kerf podesłał mi coś takiego. Nie mogłem się tym z wami nie podzielić . Dla mnie rewelacja. NO KILL wszędzie

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Marcin
CarpTeamSport Catch&Release
Admin
graph
Użytkownik jest na Forum Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
ICQ#: 4162713 Płeć: Mężczyzna marcin.janic@o2.pl Miejsce: Miasteczko Śląskie Urodziny: 11/18
O:Coś na wesoło dowcipy żarty i zabawne sytuacje. 1 Miesiąc, 1 Tydzień temu Oklaski: 17
wrzucę linka , bo chyba się gdzieś zapodział, chłopaki wymiatają

adam.owczarz.wrzuta.pl/film/6e1mAlksLTS/filmik_idealny_na_dzis

Jesteśmy ludźmi z pasją, nie ma takiej opcji, żeby zapał nasz miał zgasnąć!!!
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
johnasek1
Senior Boarder
graphgraph
O:Coś na wesoło dowcipy żarty i zabawne sytuacje. 1 Miesiąc, 1 Tydzień temu Oklaski: -1
no prze ziomy

Bartuś
Platinum Boarder
graphgraph
O:Coś na wesoło dowcipy żarty i zabawne sytuacje. 1 Miesiąc temu Oklaski: -8

Ostatnio zmieniany: 2010/08/03 09:57 Przez Bartuś.
ANDRZEJ WALCZAK
Catch&Relase
Expert Boarder
graphgraph
O:Coś na wesoło dowcipy żarty i zabawne sytuacje. 1 Miesiąc temu Oklaski: 0
Zachciało mu się tłustych Jazi-Złowił linię wysokiego napięcia.
Przy brzegu jakoś ryby tego dnia nie brały, więc pomyślałem, że zarzucę najdalej jak mogę. Odchyliłem się, wziąłem zamach i... nagle poczułem tak straszny ból, że aż zgięło mnie w pół – mówi Tomasz Borusa (25 l.) z Goleniowa (woj. zachodniopomorskie). Swoją wędką zahaczył o przewody wysokiego napięcia, przez które płynęło 15 tys. woltów!

Wiosenne słońce, lekki wiaterek i chłód rześkiego popołudnia – wędkarzowi trudno wymarzyć sobie lepszą pogodę na moczenie kija. Dlatego Tomasz Borusa z Goleniowa nie czekał ani chwili. Gdy tylko wrócił z pracy, złapał sprzęt – długą składaną wędkę, torbę i ciepłą kurtkę – i ruszył na łowy nad rzekę Inę.
Marzył o tym, by wyłowić kilka tłustych jazi. Stanął u podnóża wału i zarzucił kilka razy wędkę. Ale bez żadnego powodzenia. – Coś nie chciały brać przy brzegu – mówi pan Tomasz.
Postanowił zarzucić dalej. Wstał, wziął zamach i machnął z całej siły wędką. Nie zauważył, że łowi pod linią elektryczną. W przewodach nad ziemią płynął prąd o napięciu 15 tys. woltów!

– To była masakra. Tak mnie zgięło, że prawie pękł mi kręgosłup. Zobaczyłem wtedy nad sobą przewody elektryczne i zrozumiałem, co się stało. Potem straciłem przytomność – opowiada wędkarz.

Leżącego dostrzegł jeden ze spacerujących z psem ludzi. Podbiegł i ocucił nieszczęśnika. Po chwili przyjechało pogotowie. – Karetka zawiozła mnie do szpitala, ale po badaniach zwolniono mnie do domu. Skurcze trwają jednak do dzisiaj. Rano obudziłem się, bo moje ciało znowu wygięło się w pałąk – opowiada mężczyzna. – Na razie zrobię sobie przerwę od wędkowania. Ale z tym hobby nie zerwę!
To znalazłem w necie.
Mięsiarz to i prądu się nie boi.

Ostatnio zmieniany: 2010/08/03 16:39 Przez ANDRZEJ WALCZAK.
"LEKARZ LECZ NATURA UZDRAWIA"
Do góryStrona: 12
Mini czat
Musisz być zalogowany, by móc pisać
Statystyki
Odwiedziło nas już
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
gości.
Logowanie
Szukaj...
Goście online
Naszą witrynę przegląda teraz 37 gości i 11 użytkowników 
  • Marcin
  • scapin-carp
  • kerf22
  • barko26
  • Jarek-b11
  • Opel
  • Łukasz